Házhozszállítás (GLS futárszolgálattal) 25.000 Ft rendelési érték felett ingyenes, 25.000 Ft alatt egységesen 1.500 Ft .Rólunk

Miért nem akartunk webáruházat nyitni?

Igen, itt arról kellene meggyőznünk, hogy miért nálunk vásárolj. E helyett szeretnénk elmesélni, hogy miért nem akartunk webáruházat nyitni.

19 éve arra törekszünk, hogy személyre szabott tanácsokat adjunk vásárlóinknak és így az általuk megálmodott ajándékokat tudják elkészíteni szeretteiknek. Legyen szó esküvőről, karácsonyi és szülinapi ajándékról vagy farsangi jelmez készítéséről vásárlóink mindig számíthatnak ránk. 

Nem hittünk abban, hogy vásárlóink ugyanazt az élményt kaphatják meg egy webáruház esetében, amit személyesen nyújthatunk nekik.

Miért nyitottunk mégis webáruházat?

A világ változik és folyamatosan új kihívások elé állít minket, és úgy döntöttünk, hogy a webáruházra is egy kihívásként tekintünk.

Igaz, hogy így kevésbé tudjuk majd, hogy örültek-e a szüleid az 50. évfordulójukra elkészített albumnak vagy a kislányotok az új nyakláncának, de talán országszerte sokkal több embernek mutathatjuk meg a kreatív alkotás örömét és segíthetünk elkészíteni amit megálmodott.

A személyes tanácsainkat kreatív blogposztokkal, a beszélgetéseinket hírlevelekkel, a boltba járás "élményét" pedig gyönyörű képekkel fogjuk pótolni.

Ha szeretnél részt venni te is ennek a kreatív közösségnek az építésében, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, olvasd blogposztjainkat és kövess minket Facebookon, hogy közösen folytathassuk az alkotást, így az interneten keresztül is!

Rólunk mondtátok

Köszönjük az alábbi kedves szavakat, reméljük, hogy webáruházunkkal is hasonló élményeitek lesznek!

"Imádom ezt az üzletet! Az eladók nagyon segítőkészek, jókat lehet velük ötletelni. Szívesen adnak tanácsot, ha bármilyen kérdésed felmerül. Rengeteg termékük van, szebbnèl szebbek. Én soha nem jövök ki üres kézzel az üzletből." (Beáta)

"A legjobb kreatív hobbi bolt, ahol eddig valaha jártam! :) Óriási a választék mindenből és aranyosak, segítőkészek az ott dolgozók. Megéri benézni mindenkinek, aki szeret kreatívkodni." (Lívia)


De persze a teljesség kedvéért olyan is van, aki "nem szeret hozzánk bejönni". :) Köszönjük Andrea!

"Nem szeretek ide bemenni, mert nem hogy nem jövök ki üres kézzel, többezer forintot otthagyva, de nem bírok kimenni, olyan szép ez a bolt és olyan jó dolgok vannak." (Andrea)

Kövess minket te is és oszd meg velünk véleményed Facebook oldalunkon!