Házhozszállítás (GLS futárszolgálattal) 25.000 Ft rendelési érték felett ingyenes, 25.000 Ft alatt egységesen 1.500 Ft .



Bemutatkozik a KreaKtív Műhely

Ahogy korábban ígértük, szeretnénk az online webáruházunkban a távolság ellenére is segíteni titeket abban, hogy megvalósíthassátok a kreatív elképzeléseiteket, így jött létre a KreaKtív Műhely.

KreaKtív Műhely

Hogy mi is az a KreaKtív Műhely pontosan?

A KreaKtív Műhely egy rendszeresen megjelenő cikksorozat lesz tanácsokkal, új technikákkal vagy éppen az örökzöld régiekkel. 

Mi a célja a KreaKtív Műhelynek?

Szeretnénk egy közösséget létrehozni, ahol megoszthatjuk egymással sikereinket, ötleteinket, és közösen tanulhatunk még több izgalmas technikát. Szeretnénk minél több érdeklődő kreatív alkotóhoz eljuttatni azokat a tippeket, fortélyokat, amiket a mi sok-sok éves szakmai jelenlétünkkel összegyűjtöttünk. Nem is beszélve azokról a tanulságokról, amit egy-egy összegubancolódott szál, felpödrődött szalvéta vagy eltört mécses feletti bosszankodás után megtanultunk.

Segíts, hogy segíthessünk!

Szükségünk van mindannyiótokra, hogy minél hasznosabb legyen számotokra a KreaKtív Műhely! 
Kérünk titeket, hogy írjátok meg a poszt alá kommentben, küldjétek el nekünk e-mailben, vagy írjatok a Facebook oldalunkon, hogy milyen témákról szeretnétek hallani, milyen kérdéseitek vannak!

Köszönjük!

Hozzászólások száma 1


  • Biztos nagyon érdekes lesz, én nagyon várom. szeretnék olyan kézműves ajándék ötleteket, amit gyerekek is el tudnak készíteni.

    Anikó -

Új hozzászólás

A kommenteket moderátorunknak jóvá kell hagynia. Köszönjük türelmét!